4 fördelar med rockmusik på arbetsplatsen

Att lyssna på rockmusik kan vara ett fantastiskt sätt att koppla av och ha kul. Rockmusiken består av många genrer och en av dessa är symfonirock som blivit mycket populär den senaste tiden. Vad som gör symfonirock så speciell är att den är utmärkt att lyssna på medan du arbetar, inte minst om du utför ansträngande arbete som golvläggning och renovering.

Även om du anlitar ett företag för att utföra arbetet har du nytta av att slå på symfonirock med tanke på genrens alla fördelar:

 • Förbättrar humöret. Genrer som heavy metal och symfonirock är speciellt bra för att reglera humöret. Du kommer att minska dina negativa känslor av depression och ilska.
 • Hjälper till att fokusera. Det här kanske inte kommer som en överraskning, många studier bekräftar entydigt att musik hjälper dig att fokusera bättre på en uppgift.
 • Minskar stressen. Alla som lyssnar på musik vet att en favoritlåt har en enormt avslappnande effekt genom att minska stress och ångest. På fysiologisk nivå har musik en gynnsam effekt på kroppens funktioner eftersom den sänker blodtrycket, pulsen och hjärtfrekvensen. Det här är ett glädjande faktum med tanke på att stress i arbetslivet är ett stort problem. Faktum är att stress försämrar immunförsvaret och är en orsak till de flesta sjukdomar i världen.
 • Ökar produktiviteten. Studier visar att produktiviteten kan öka med upp till 80 procent genom att lyssna på symfonirock. Musiken är därmed ett fantastiskt botemedel mot långsamma arbetsdagar eller när kraften tryter.

Ovanstående fördelar har du en stor nytta av vid golvläggning eftersom det får golvläggarna att prestera bättre.

Låt golvläggarna lyssna på symfonirock

Musik får alla att må bättre och bli på gott humör. Det finns säkert en dag då ditt humör inte är på topp och då kan musiken du lyssnar på vara uppmuntrande. Naturligtvis händer det ibland att även humöret hos hantverkare och golvläggare inte alltid är på topp, så ett sätt att alltid ha en positiv stämning är att slå på peppande symfonirock. Oavsett vem som lyssnar gör musiken att lyckohormoner släpps ut i hjärnan, som ger känslor av lycka och tillfredsställelse – precis vad du vill att golvläggarna du anlitar ska känna hela tiden!

Att lista ut vilka golvläggare du ska anlita är inte helt lätt om det är första gången. Om du bor i Stockholmsområdet finns det dock goda nyheter för dig. K3-Golv i Stockholm är experter på golvläggning och arbetar med allt från massiva trägolv till moderna betonggolv. Missa inte att kika på deras fantastiska referenser online på deras webbplats från bland annat Ekerö, Karlavägen och Sturegatan. I själva verket är K3-Golv med sin långa erfarenhet mycket flexibla när det gäller vilka arbeten de kan utföra.

Du har möjlighet att välja mellan många golvtyper:

 • Bambugolv.
 • Fiskbensparkett.
 • Furugolv.
 • Klickgolv.
 • Massiva plankor.
 • Parkettgolv.
 • Vinylgolv.

K3-Golv kan med sina breda erfarenhet hjälpa dig att välja rätt golv till olika rum. Till exempel brukar laminatgolv och vinylgolv vara lämpligt i kök eftersom det utsätts för hårt slitage och fukt. Att komma igång med K3-Golv är enkelt, ta kontakt med dem online och begär offert. Du kommer snabbt att få en bokad tid med någon av deras projektledare för att så fort som möjligt påbörja arbetet.

Related Posts

_

mts_newsonline